Bisnes Lazada

Bisnes Lazada

Panduan Lengkap Jual Barang di Lazada!

Kenapa Nak Eksperimen? Tak perlu buang masa, tenaga dan wang. Mulakan perniagaan anda di Lazada dengan pantas! Hanya perlu Copy-Paste Cara Yang Dah Terbukti dalam panduan ini.”

Bisnes Lazada Step-by-Step

Panduan Lengkap ini akan mendedahkan satu demi satu langkah-langkah dari mula daftar akaun di Lazada, listing barang, proses order, cara nak pos barang kepada pembeli hinggalah menyelesaikan masalah pelanggan selepas pembelian! Ebook ini memang lengkap! Anda tak perlu bersusah payah untuk cuba jaya sendiri dan mencari-cari cara yang tepat untuk menjual barang di Lazada. Semuanya sudah diterangkan dan dijelaskan di dalam panduan ini. Anda hanya perlu ikut & tiru saja. Belajar dari kesilapan orang lain, adalah lebih murah dan mudah daripada belajar dari kesilapan diri sendiri. Antara perkara-perkara penting yang anda akan didedahkan di dalam ebook ini ialah:

 • Cara Daftar Sebagai Seller di Lazada

  Penerangan langkah demi langkah secara bergambar, cara mendaftar dengan betul untuk menjadi penjual di Lazada.

 • Cara Listing Produk Yang Tepat

  Ada beberapa kaedah yang boleh digunakan untuk menyenaraikan produk anda di Lazada. Anda akan ditunjukkan secara bergambar step-by-step cara melakukannya. Ada beberapa bahagian penting yang perlu anda titik beratkan sewaktu membuat penyenaraian barangan anda. Jika anda tidak "cakna" tentang perkara ini, anda mungkin akan mengalami kerugian!

 • Cara Proses Order

  Ketahui cara yang betul memproses order. Sebarang kesilapan dan kealpaan akan menyebabkan anda kerugian.

 • Cara Selesaikan Masalah Pelanggan

  Setelah anda berjaya menjual kepada ramai orang, pastinya akan wujud satu dua masalah yang perlu anda hadapi. Antaranya seperti barangan tidak sampai kepada pelanggan, barang rosak apabila sampai ke tangan pelanggan dan sebagainya. Ketahui cara untuk menangani masalah tersebut dengan profesional.

 • Cara Promosi Produk Anda di Lazada

  Walaupun di Lazada sudah ada berjuta pelawat sebulan, tetapi anda juga perlu lakukan sedikit promosi agar barang anda dapat menarik perhatian pembeli dan membolehkan barangan anda terjual dengan lebih cepat dan lebih banyak. Pihak Lazada sudah menyediakan 7 tools yang boleh anda gunakan untuk mempromosikan barangan anda. Dalam ebook ini akan tunjukkan setiap satu cara menggunakannya.

 • Cara Design Lazada Store Anda

  Susunatur kedai yang cantik dan kelihatan profesional akan membantu Lazada store anda lebih menonjol berbanding kedai lain. Ia juga akan mempengaruhi keyakinan pelanggan untuk membeli di kedai anda. Ketahui cara untuk melakukannya.

 • Cara Promosi Lazada Store Anda

  7 cara yang boleh anda lakukan untuk mempromosikan kedai Lazada anda! Semuanya dilakukan secara Percuma sahaja!

 • Sumber Borong Produk

  Ada beberapa tempat dan website yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan sumber produk secara borong. Ebook ini akan kongsikan sumber tersebut.

 • Cara Jual Produk Secara Dropship

  Menjual produk secara dropship di Lazada tak sama seperti menjual produk dropship di Shopee, Facebook ataupun Instagram. Dalam panduan ini, bab khusus akan tunjukkan cara yang betul menjual produk secara dropship di Lazada.

Bonus 2 Ebook Percuma

Khas Untuk Pembeli Panduan Bisnes Lazada

 • Facebook Group Khas Untuk Anda

  Khas untuk pembeli; dalam group ini anda boleh bertanya sebarang soalan berkaitan, saling mengenali pembaca-pembaca ebook yang lain dan berkongsi info serta tips terkini.

 • Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

  Dengan setiap pembelian ebook ini, disertakan jaminan kepuasan 100% atau wang dikembalikan tanpa banyak soal.

Dapatkan Sekarang Ebook Bisnes Lazada + Percuma 2 Bonus Ebook + FB Support Group + Jaminan Kepuasan 100% Pada Nilai Yang Sangat Berbaloi!

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-