Copywriting Fesyen

Copywriting Fesyen

Ebook & Template Copywriting Copy & Paste: Fashion

Tak Ada Idea Nak Buat Copywriting? Risau copywriting yang anda buat tak mendatangkan apa-apa hasil? Gunakan ayat iklan dan promosi yang telah terbukti berkesan. Hanya perlu Copy-Paste dan Edit Copywriting yang telah disediakan dalam ebook ini.”

Ebook Copywriting Copy & Paste - Fashion

Susah nak buat Copywriting? Asyik tak ada idea? Tak ada contoh yang terbaik? Memperkenalkan Ebook Copywriting Copy & Paste – Fashion! Template copywriting khas untuk anda yang nak mengiklan dan mempromosi produk fesyen seperti baju, tudung dan sebagainya. Guna di Facebook, Instagram dan dimana-mana sahaja! Anda hanya perlu Copy, Edit & Paste sahaja! Senang + Mudah + Jimat Masa! Flow Copywriting ini telah diajar kepada lebih 5,000 Pelajar Gymfbads di Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei! Ramai yang dah berjaya dengan Flow Copywriting ini! Update status dengan Copywriting ini pun dah ada PM masuk! Lihat apa kandungan utama dalam Ebook Copywriting Copy & Paste – Fashion ini:

 • Headline

  20 Headline + Intro pilihan yang pasti akan menarik perhatian dan memukau pembaca untuk terus membaca isi seterusnya.

 • Unique Selling Point

  28 Unique Selling Point yang direka khas yang boleh disesuaikan dengan tawaran produk fesyen yang anda mahu iklan dan promosikan.

 • Call to Action

  5 Call to Action yang anda boleh pilih mengikut kesesuaian bagi memastikan pembaca tahu apa nak buat sejurus baca copywriting.

 • Urgency

  4 pilihan "Urgency" yang anda boleh gunakan dalam copywriting untuk membuat pembaca mengambil tindakan pantas.

Copy-Paste & Lonjakkan Perniagaan Anda

Ebook & Template Copywriting Copy & Paste ini telah membantu ramai berjaya dapatkan prospek, buyer dan sales dengan mudah dan praktikal. Dihasilkan khas untuk anda oleh Digital Marketing Trainer terkenal iaitu Cikgu Aziz yang telah muncul banyak kali dalam rancangan dan wawancara TV serta kelas-kelas pemasaran secara online mahupun offline. Template ini khas untuk mereka dan anda yang mahu menghasilkan copywriting pantas dan boleh terus digunakan untuk mula menjana leads dan jualan sepantas mungkin. Mulakan langkah anda!

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-

Info Terkini Terus Ke Email Anda!