Dropship Shopee

Dropship Shopee

Cara Dropship Automatik dan Jana Duit di Shopee Dengan Sistem KIMON!

Kenapa Nak Buat Cara Susah? Kenapa nak buat secara manual kalau ada sistem automatik yang boleh uruskan kesemuanya? Dari sediakan produk hot hinggalah ke pengeposan semuanya automatik! Pilih Cara Bijak Uruskan Bisnes Shopee Anda.”

Sistem Dropship Shopee Automatik

Sistem yang diasaskan KIMON ini ternyata memudahkan urusan harian bisnes anda di Shopee. Dengan menggunakan sistem automatik ini, anda tidak lagi perlu pening kepala untuk pilih produk yang hot dan senang jual. Tak perlu lagi stress edit gambar produk untuk jadikannya menarik, tak perlu lagi teragak-agak nak tulis description dan copywriting produk, tak perlu serabut update stock dan tak perlu uruskan pos barang! Sistem ini akan buatkan semua perkara tersebut untuk anda, tiada lagi pening kepala atau masalah stock putus! Lihat fungsi dan manfaat sistem yang telah disediakan untuk anda:

 • 3 Kedai Automatik Sekaligus

  Anda boleh setup 3 kedai sekaligus secara automatik. Setiap kedai boleh ada 600 produk. Ini meningkatkan kebarangkalian produk terjual dengan sangat tinggi!

 • Semudah 6 Klik

  Sistem upload 600 produk (margin keuntungan tinggi) dengan 6 klik. Siap dengan gambar yang menarik dan powerful copywriting & description untuk setiap produk.

 • Auto Rename Product

  Sistem ini siap auto rename bagi setiap produk untuk setiap kedai supaya berbeza. Mudah sangat kerja anda nanti.

 • Auto Update Stock

  Sistem ini juga auto update stock secara live setiap saat. Anda tak perlu tanya supplier secara manual. Semua dah automatik dengan sistem ini.

 • Pengeposan Diuruskan Untuk Anda

  Produk anda akan terus dipos kepada pelanggan. Tak payah isi slip pos, tak payah hantar ke pos. Team Kimon uruskan semua dan update tracking number untuk anda!

Komitmen Team KIMON Beri Support Terbaik

Team Cekap & Stok Mencukupi

Team yang sedia membantu anda 12 jam sehari. Stok di gudang yang sentiasa ada dan mencukupi untuk memastikan anda terus buat duit tanpa henti.

Sokongan & Bimbingan Terbaik

Team KIMON telah melatih lebih 6,345 peniaga Shopee. Pastinya Team Kimon tidak akan menghampakan anda dalam memberikan sokongan terbaik!

Berpengalaman Sejak Tahun 2008

Bermula di Platform eCommerce sejak tahun 2008 bersama Lelong.my dan di Shopee sejak tahun 2015. Berniaga dan melatih peniaga hingga berjaya.

Group Support Telegram 365 Hari

Ada masalah? Perlu tips berniaga di Shopee? Jangan bimbang. Team KIMON sedia bantu anda sepanjang masa anda menggunakan sistem. Team KIMON akan beri pengalaman yang TERBAIK & MENARIK kepada anda, pengguna setia sistem KIMON.

Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

Anda boleh cuba sistem ini tanpa risiko. Anda tak puas hati, anda rasa sistem ini tak best. Hubungi Team KIMON untuk refund 100% wang anda. Ini komitmen Team KIMON untuk anda cuba juga sistem ini. Biar Team KIMON tanggung risiko ini supaya anda boleh guna sistem ini dengan tenang dan yakin.

Langgan Sekarang Dengan Harga Istimewa

Langgan Sekarang Sistem Dropship Shopee Automatik + Jaminan Kepuasan 100% Pada Harga Tawaran Istimewa Yang Sangat Berbaloi!

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-

Info Terkini Terus Ke Email Anda!

Info Terkini Terus Ke Email Anda!