Formula Sistem Ejen

Formula Sistem Ejen 1.0

Rahsia & Selok Belok Membina "Empayar Duit 6-7 Angka" Dengan Sistem Ejen

Kenapa Nak Pening Kepala? Tak perlu buang masa, tenaga dan wang. Bina empayar perniagaan anda berpandukan sistem ejen yang berkesan dan teratur! Hanya perlu Follow Strategi Yang Dah Terbukti dalam panduan ini.”

Panduan Formula Sistem Ejen 1.0

Panduan lengkap & menyeluruh dalam bentuk Ebook & Video mengandungi ilmu eksklusif untuk membina Empayar Duit dengan Sistem Ejen. Bukan setakat bab Rekrut Ejen, malah LEBIH DARI ITU. Merangkumi aspek kos, kira-kira dan margin keuntungan, keperluan yang perlu disediakan, sistem yang nak dipakai, semuanya diterangkan.  Padat dengan penerangan yang jelas mudah difahami. Ilmu serta template yang disediakan boleh terus dipraktikkan untuk dapatkan hasil pantas. Khas Untuk Owner Produk Baru, Owner Produk Lama yang masih struggle dengan Sistem Ejen, Bakal Owner Produk, Stokis, Distributor / Pemborong, Ejen-Ejen yang bakal berkembang menjadi Stokis/Owner Produk, Pemilik Bisnes yang menggunakan Sistem Ejen dan Usahawan yang nak tambah Ilmu Mahal tentang Sistem Ejen. Lihat kandungan;

 • 1.0 : Struktur Sistem Ejen

  Pengenalan kepada Membina Empayar Duit Dengan Sistem Ejen. Ketahui disebalik Kelebihan & Kekurangan Sistem Ejen. Fakta & Realiti yang anda perlu tahu; Hanya X% Sahaja Yang Aktif. Pelajari 5 Formula Naikkan Jualan Ejen & Hidupkan Ejen Yang Mati. Pendedahan kepada Lapisan Sistem Ejen (Stokis, Ejen, Dropship).

 • 2.0 : Persediaan

  Menyediakan Material (Content, Gambar, Copywriting) untuk ejen gunakan sebagai tool pemasaran. Ketahui cara Pembinaan Rewards untuk memotivasi ejen.

 • 3.0 : Pembahagian Komisyen

  Ketahui Formula Kira Kos Produk Yang Ramai Tak Tahu. Pelajari 8 Komponen Kos Wajib Tahu. Pendedahan kepada Cara Kira Kos Untuk Ejen dan Komisyen bagi Setiap Lapisan. Lihat Contoh Pamer Harga Daftar Ejen Yang Disertakan.

 • 4.0 : Jalan Terus

  Dibongkar kepada anda; Lubuk Cari Ejen Dengan Low Cost Marketing. 5 Template Copywriting Superb Rekrut Ejen. Ketahui Cara Cari Ejen Dengan Paid Marketing: FB Ads. Pelajari Cara Simple Closing Ejen.

 • 5.0 : Asas Pengurusan

  Ketahui dan pelajari tentang SOP Daftar Ejen dan SOP Ambil Tempahan.

 • 6.0 : Exclusive - Strategi & Action Plan

  Ketahui Strategi & Langkah Membina Empayar Ejen. Realisasikannya dengan Action Plan & Cara Meletakkan Target.

VIP Facebook Group Support

Group untuk bantu anda sekiranya ada sebarang persoalan tambahan atau ada sebarang kemusykilan. Anda boleh lebarkan network dengan owner bisnes dan founder produk yang ada.

Advanced Kit

Tambahan Ilmu-Ilmu Sistem Ejen yang lebih mendalam & bermanfaat. Boleh menjadi “Unfair Advantage” bagi anda yang memiliki & praktikkan “ilmu-ilmu” ini. 3 Sistem Rewards Yang Membakar Semangat Ejen. Rahsia Tackle Hati Ejen Untuk Setia & “Merawat” Ejen yang Tak Perform. Strategi Exclusive Rahsia Membina Empayar Ejen Yang Kukuh Dengan Formula X. BONUS Ebook Personal Branding Crash Course For Founder Produk!

Done-For-You Kit

Senarai Lubuk Rahsia Untuk Rekrut Ejen dan Template Done-For-You agar anda boleh “Shortcut” & “Jumpstart” untuk mula bina sistem ejen dengan cepat & teratur; Template Excel Pendaftaran Ejen, Template Excel Sales Record Untuk Diberikan pada Ejen, Template Pakej Rekrut Ejen & Template Training Plan untuk Ejen. Bonus Mahal: Contoh Draft Pembangunan Sistem Ejen.

Khas Untuk Pembeli Formula Sistem Ejen 1.0

 • Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

  Beli tanpa risiko! Dengan setiap pembelian ini, disertakan jaminan 7 hari wang dikembalikan tanpa banyak soal.

Dapatkan Sekarang Ebook + Video + VIP Facebook Support Group + Advanced Kit + Done-For-You-Kit + Jaminan Pemulangan Wang  Pada Nilai Yang Sangat Berbaloi!

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-