Geran Perniagaan

Geran Perniagaan Bumiputera

Strategi Berkesan Menangi Geran RM500,000

Kenapa Nak Bereksperimen? Bukankah lebih mudah untuk dapatkan geran dan dana berdasarkan panduan ditulis terus oleh panel penilai? Hanya perlu “Copy-Paste” Strategi Yang Dah Terbukti dalam panduan ini.”

Menangi Geran Perniagaan RM500,000

Ebook Panduan Lengkap A-Z, untuk para usahawan mendapatkan geran dana perniagaan. Panduan ini boleh digunakan untuk memohon apa jua jenis prasarana bisnes, geran mahupun dana. Secara spesifiknya panduan ini dihasilkan khas untuk membantu lebih banyak startup & peserta Teraju SUPERB memenangi geran RM500,000. Ini ialah satu-satunya panduan dan shortcut yang tunjukkan strategi lengkap & mudah yang boleh terus dipraktikkan selepas dibaca Untuk menangi Geran Teraju RM500,000. Panduan rahsia kemenangan ini didedahkan & ditulis sendiri oleh Pemenang & Panel Penilai Teraju SUPERB. Ini memberi anda kelebihan yang akan meningkatkan kebarangkalian anda untuk menang berbanding peserta lain.

Apa Itu Teraju & Kenapa Anda Perlu Sertainya?

TERAJU adalah program dibawah Kementerian Hal Ehwal Ekonomi untuk mengetengahkan usahawan berpotensi dengan memberikan geran dana RM500,000 kepada setiap pemenang. Jika anda ada idea atau perniagaan dengan nilai komersial dan boleh diketengahkan, program ini adalah untuk anda! Gunakan wang tersebut untuk bangunkan produk dan kembangkan perniagaan ke tahap yang lebih tinggi. Setiap tahun, TERAJU menerima hampir 3,000 penyertaan dari seluruh Malaysia.

Penulis Panduan Geran Perniagaan Bumiputera

Hairul Azuan adalah CEO Terapi.my yang telah memenangi Teraju pada tahun 2015. Dilantik menjadi juri Teraju pada tahun 2016 & 2017. Beliau membantu beratus startup di seluruh Malaysia yang berminat dengan Teraju untuk mendapatkan bantuan dari aspek persediaan produk & pitch deck.

Panduan Lengkap Geran Perniagaan Bumiputera

Dengan mendapatkan Ebook Panduan ini, anda akan terima ebook, bonus dan support group yang disediakan khas. Antara kandungan utama adalah seperti berikut:

 • Proses Dari A sampai Z

  Pelajari proses sebenar yang terpaksa dilalui semua peserta SUPERB.

 • Power Deck

  Belajar cara hasilkan pitch deck yang paling disukai oleh panel penilai.

 • Bisnes Anti Geran

  Nilai bisnes anda agar tak termasuk bisnes yang tak layak terima geran.

 • Persediaan Q&A

  Ketahui soalan bakal ditanya panel penilai semasa pitching dan sediakan jawapan lebih awal.

 • Struktur Deck

  Pendedahan struktur deck yang dibuat untuk menang geran RM500K.

 • Tips & Trick Rahsia

  Tips & trick rahsia yang membuatkan panel sukakan idea anda.

Perjalanan Penuh Program Teraju SUPERB

Bagi yang pertama kali menyertai program, ini adalah ebook untuk anda ketahui segala proses dan sesi yang bakal dilalui nanti. Bagi yang pernah menyertai program ini tetapi tidak melepasi saringan atau tidak sampai ke peringkat final, ebook ini akan beritahu anda kenapa anda tidak berjaya pergi ke peringkat tersebut. Semuanya akan didedahkan dalam ebook ini. Anda boleh buat persediaan yang rapi mengikut setiap peringkat yang diberitahu dalam ebook ini.

Struktur Pitch Deck Yang Boleh Menang Geran

Semua peserta program SUPERB wajib sediakan pitch deck, namun hanya 15% peserta berjaya sediakan pitch deck dengan struktur yang betul. Dan semua pemenang adalah dari kelompok tersebut. Dalam ebook ini, akan ditunjukkan step by step menghasilkan pitch deck yang awesome dan mempunyai peluang cerah untuk menang geran RM500,000. Bukan itu saja, siap ditunjukkan sekali 2 pitch deck yang telah digunakan untuk menang geran sebelum ini. Anda boleh copy-paste dan edit semula untuk bisnes anda!

8 Tips Persediaan Sesi Pitching Untuk Buat Panel Teruja Dengan Bisnes Anda

Kebanyakan peserta gagal semasa pitching! Sepanjang program SUPERB berlangsung, anda perlu lakukan 5 kali pitching dari sesi saringan hingga final. Kegagalan menarik minat panel akan membuatkan anda gagal memenangi geran. Malah mungkin panel langsung tidak menunjukkan minat kepada bisnes anda untuk tahun seterusnya. Dalam ebook ini akan didedahkan 8 tips rahsia untuk anda buat persediaan bahagian pitching yang boleh buat panel teruja dengan bisnes anda. Walaupun anda gagal menang geran, panel anda sentiasa ingat idea bisnes & sesi pitching anda!

5 Model Bisnes Susah Nak Menang SUPERB

Panel penilai terdiri daripada agensi kerajaan yang berperanan untuk mengawal dan mengetuai industri masing-masing. Jadi mereka akan pilih bisnes yang mempunyai potensi untuk dikembangkan dalam masa 5-10 tahun akan datang. Jika idea anda tergolong dalam 5 model bisnes ini, maka jangan sertai SUPERB! Buat idea baru dan sertai semula tahun seterusnya atau ubah idea anda supaya menepati kelayakan. Ebook ini akan bantu anda untuk kenalpasti sama ada idea bisnes anda menepati piawaian model bisnes yang disediakan oleh panel penilai.

Bonus 1 : Pitch Deck Pemenang SUPERB

Anda boleh tiru sebiji-sebiji pitch deck pemenang SUPERB ini, ubah mengikut kesesuaian data bisnes & produk anda sahaja.

Bonus 2 : 17 Template Pitch Deck

17 template pitch deck tambahan dalam bentuk powerpoint. Anda boleh edit ikut kesesuaian produk anda.

Bonus 3 : Telegram Support Group

Anda boleh bertanya soalan dan minta tips. Apa sahaja soalan berkenaan SUPERB, akan cuba dijawab mengikut pengalaman sebagai pemenang & juri penilai SUPERB.

Pakej Panduan Geran Perniagan Bumiputera

Dapatkan Sekarang 4 Ebook Dalam 1 Pakej Persediaan Sebelum, Semasa & Selepas Beserta 2 Bonus Ebook dan Group Support Telegram Pada Nilai Yang Sangat Berbaloi!

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-

Info Terkini Terus Ke Email Anda!

 • Panduan, Tools, Template & Webinar Untuk Bina Pendapatan Anda.
 • Hebahan & Download Bahan-bahan Premium Percuma.
 • Pertandingan & Hadiah Menarik Khas Untuk Subscriber Email Ini.

Info Terkini Terus Ke Email Anda!

 • Panduan, Tools, Template & Webinar Untuk Bina Pendapatan Anda.
 • Hebahan & Download Bahan-bahan Premium Percuma.
 • Pertandingan & Hadiah Menarik Khas Untuk Subscriber Email Ini.