Instagram Ads Turbo

Instagram Ads Turbo

Panduan Lajukan Sale Dengan Instagram Story Ads!

Kos Iklan Makin Mahal, Sales Pula Tak Naik-naik?!  Jangan buang masa, tenaga dan wang anda. Telah tiba masanya anda guna cara yang berkesan dan menguntungkan! Hanya perlu Follow Cara Yang Dah Terbukti dalam panduan ini.”

Instagram Ads Turbo Step-by-Step

Panduan Lengkap Langkah Demi Langkah, untuk lajukan sales guna Instagram Stories Ads! Bermula dari persediaan sebelum membuat iklan, hinggalah kepada panduan close sale! Sesuai untuk anda yang baru nak mempromosikan produk dan perniagaan anda di Instagram atau yang dah mula tapi masih tak dapat hasil yang diharapkan. Berikut adalah antara isi kandungan yang terdapat di dalam ebook ini:

 • Persediaan

  Ketahui 9 perkara yang anda perlu persiapkan dulu sebelum laksanakan Teknik IG Ads Turbo.

 • Gambaran Besar

  Gambaran besar, flow teknik ini berjalan dan berfungsi!

 • Penyediaan Grafik

  Penyediaan Grafik! Ini adalah langkah pertama yang penting untuk pastikan iklan yang anda buat nanti mendapat respon dan sambutan! Gambar macam mana nak guna? Ayat apa yang nak letak? Semua itu akan ditunjukkan di dalam ebook ini!

 • Cara Setting Iklan!

  Perkara yang paling penting. Ada 5 Step untuk setting iklan yang power di Instagram Stories! Setiap langkah akan ditunjukkan dan diterangkan! Anda cuma perlu follow saja.

 • Teknik Close Sale!

  Cara untuk close sale selepas prospek mula mesej anda.

 • Ayat Pantang

  Ketahui 5 ayat yang pantang anda gunakan sewaktu mahu close sale! Ramai peniaga yang tidak sedar terguna ayat ini dan akhirnya menyebabkan prospek terus lari dari mereka.

 • Ayat Headline Power

  8 Jenis Ayat Headline Power yang boleh anda gunakan pada iklan anda untuk menarik perhatian prospek!

 • Teknik Memikat Hati Follower

  5 Teknik Memikat Hati Follower Agar Menjadi Pelanggan! Ya, selalunya, selepas mereka klik iklan anda, mereka tidak akan terus membeli, tetapi mereka akan follow anda terlebih dahulu! Jadi, disini pentingnya anda ketahui cara untuk tarik hati mereka agar membeli produk anda!

 • Panduan Follow-up & Broadcast

  Ketahui ayat untuk follow-up prospek. Ayat yang power dan sesuai untuk di broadcast kepada prospek. Contoh ayat-ayat power untuk follow-up didedahkan dalam ebook ini.

Bonus 2 Ebook Percuma

Dapatkan Sekarang 2 Ebook BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi ilmu anda untuk beriklan di Instagram Stories:

Khas Untuk Pembeli Ebook Instagram Ads Turbo

 • Facebook Group Khas Untuk Anda

  Khas untuk pembeli; dalam group ini anda boleh bertanya sebarang soalan berkaitan, saling mengenali pembaca-pembaca ebook yang lain dan berkongsi info serta tips terkini.

 • Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

  Dengan setiap pembelian ebook ini, disertakan jaminan kepuasan 100% atau wang dikembalikan tanpa banyak soal.

Dapatkan Ebook Instagram Ads Turbo + Percuma 2 Bonus Ebook + FB Support Group + Jaminan Kepuasan 100% Pada Nilai Yang Sangat Berbaloi!

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-