Lubuk Gajet

Lubuk Gajet

Panduan Borong Gajet Elektronik di China

Awas, Elak Tersilap Langkah! Tak perlu tanggung kerugian akibat kesilapan sendiri mahupun ditipu hidup-hidup. Ketahui teknik sebenar memborong di China dari Otai Berpengalaman! Hanya perlu Follow┬áCara Yang Dah Terbukti dalam panduan ini.”

Lubuk Gajet Step-by-Step

Panduan Lengkap Langkah Demi Langkah, dari mula perancangan untuk ke China, persiapan-persiapan yang perlu dilakukan, penyediaan dokumen, tempahan tiket kapal terbang, barang-barang keperluan yang perlu dibawa, perjalanan dari KLIA hinga sampai ke hotel penginapan di China, cara nak pergi ke Lubuk Gajet tersebut, hinggalah ke cara nak beli, bungkus & hantar barang sampai ke depan pintu rumah anda di Malaysia! Perkara-perkara penting dalam ebook ini:
 • Lokasi Sebenar Lubuk Gajet

  Ketahui sebab-sebab anda perlu pergi ke sana sendiri dan dapatkan barangan secara direct, bukannya secara online! Ada banyak kelebihan apabila pergi terus ke sana berbanding memborong secara online.

 • Jadual Penerbangan & Tempahan Tiket

  Ada waktu-waktu tertentu yang perlu anda pilih untuk ke China. Jika anda silap pilih waktu penerbangan, masalah menanti!

 • Perihal Visa

  Tanpa visa, tak boleh masuk ke China. Ketahui teknik mohon visa dengan mudah.

 • Persediaan Barang Keperluan

  Simkad paling sesuai digunakan di China, pakaian, perlindungan insuran, makanan, ubatan, aplikasi yang wajib install pada telefon yang memudahkan urusan serta perjalanan anda di China nanti.

 • Perihal Imigresen

  Ketahui dokumen yang perlu diisi dan proses pemeriksaan imigresen di China. Semuanya diterangkan dalam ebook ini beserta gambar.

 • Pejalanan Ke Hotel

  Cara untuk menaiki MRT menuju ke hotel, lengkap secara bergambar dari mula cara beli tiket hinggalah anda naik dan turun dari MRT tersebut.

 • Makanan Halal di China

  Restoran Halal serta menu yang ada berhampiran dengan hotel tempat anda menginap.

 • Lokasi Pusat Borong

  Lokasi, cara untuk kesana serta produk-produk gajet yang ada dijual disana. Semua ini ditunjukkan kepada anda secara bergambar.

 • Teknik Memborong

  Langkah-langkah yang perlu dibuat sebelum anda ambil keputusan untuk beli barang dari penjual disana supaya tidak tersilap membeli atau tertipu.

 • Cara Hantar Barang Ke Malaysia

  Guna ejen untuk penghantaran ke Malaysia dengan selamat. Dalam ebook ini dikongsikan ejen penghantaran yang dipercayai yang anda boleh guna khidmat mereka.

 • Pulang Ke Malaysia

  Akhir sekali, cara untuk anda bergerak dari hotel, menaiki MRT sekali lagi, untuk ke lapangan terbang China, dan kemudian, menaiki kapal terbang pulang ke Malaysia!

Bonus 2 Ebook Percuma

BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi ilmu anda untuk memborong di China dan seterusnya membantu anda menjenamakan produk anda sendiri!

Khas Untuk Pembeli Panduan Lubuk Gajet

 • Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

  Dengan setiap pembelian ebook ini, disertakan jaminan kepuasan 100% atau wang dikembalikan tanpa banyak soal.

Dapatkan Sekarang Ebook Lubuk Gajet + Percuma 2 Bonus Ebook + Jaminan Kepuasan 100% Pada Nilai Yang Sangat Berbaloi!

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-