Surat Perjanjian Katering Makanan

Surat Perjanjian Katering Makanan

Template Mudah Edit Format MS Word Beserta Ebook Panduan

Tak Perlu Tercari-cari Lagi. Surat Perjanjian anda boleh disiapkan dengan pantas tanpa kos upah yang mahal!” Tak perlu buang masa, tenaga dan wang. Muat Turun, Edit & Cetak.”

Ebook & Template Surat Perjanjian Katering Makanan

Dengan adanya ebook panduan dan template ini akan membantu anda menjimatkan kos upah orang lain atau upah peguam. Template sangat mudah diedit dan boleh disiapkan dengan pantas. Panduan yang terperinci untuk anda yang mahukan lebih penerangan dan pengubahsuaian pada template. Lihat apa yang anda akan dapat dengan harga yang sangat berbaloi: 

 • Ebook 1 : Panduan Tulis Perjanjian

  Ebook 1 Merupakan Panduan & Ilmu Cara Menulis Surat Perjanjian.

 • Ebook 2 : Contoh & Penerangan

  Ebook 2 Merupakan Contoh Penerangan Surat Perjanjian Berkaitan.

 • Borang LHDN Berkaitan

  Borang Pembayaran LHDN Untuk Surat Perjanjian Berkaitan.

 • TEMPLATE Surat Perjanjian

  Template Yang Mudah Diedit Dalam Format Microsoft Word. Tidak Perlu Untuk Menaip Semula Ayat-ayat. Hanya Perlu Ganti Ayat Yang Ditandakan.

 • Mudah Difahami Sesiapa Pun!

  100% dalam Bahasa Melayu dan merupakan panduan surat perjanjian Pertama di Malaysia. Panduan Dengan Gaya Bahasa Yang Mudah Difahami dan Mudah Untuk Membuat Surat Perjanjian Dengan Pantas.

Kandungan Ebook 1 SURAT PERJANJIAN KATERING MAKANAN

Sekali dengan Template, anda akan dapat ebook panduan ini sebagai rujukan jika anda perlu pemahaman lebih dan membuat tambahan keatas template yang disedia. Ketahui lebih detail tentang isi perjanjian dan tindakan yang anda boleh ambil jika pelanggaran perjanjian berlaku. Lihat kandungan ebook panduan:

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-