Teknik FB WhatsApp

Teknik FB WhatsApp

Teknik Paling Simple Tarik Customer Guna FBAds Direct ke WhatsApp & Close Sales Instant!

Nak Tahu Teknik Sebenar? Tak perlu buang masa, tenaga dan wang ber-eksperimen. Belajar terus dari pakar yang telah membantu ramai berjaya. Hanya perlu Follow Teknik Yang Dah Terbukti dalam video panduan ini.”

Video Panduan Teknik FB WhatsApp

Video Panduan Lengkap Step-by-step ini akan tunjukkan kepada anda Teknik & Strategi FRESH Dapat Ratusan Targeted SERIOUS BUYER & Customer Melalui FBAds Terus Deal Direct WhatsApp & Close INSTANT SALES! Kalau anda ikut panduan teknik ini, bukan sahaja WhatsApp dari customer masuk bertalu-talu, malah anda dengan mudah boleh hasilkan sales RM 4 angka dalam masa beberapa hari sahaja! Antara perkara penting yang anda akan pelajari dari panduan ini:

 • Setup Script PM Whatsapp

  Step pertama untuk buat teknik ini adalah setup terlebih dahulu script PM whatsapp yang prospek atau customer anda bakal WhatsApp anda nanti. Ini akan memudahkan anda mengetahui customer / prospek tersebut berminat nak beli produk apa. Sekiranya anda ada banyak fanpage dan mempunyai pelbagai jenis produk, anda boleh beza-bezakan customer anda berminat nak beli produk yang mana satu. Jadi tak pening kepala anda nak tanya mereka yang WhatsApp anda tu, nak beli produk apa dan macam-macam lagi. Dengan setup script ini, anda juga boleh buat SPLIT TEST pada seberapa banyak produk dan iklan anda. Senang anda nak track yang mana satu perform dan dapat ramai prospek / customer.

 • Setup Publishing Tools : Canvas

  Pelajari secara step by step cara gunakan function Publishing Tools – CANVAS untuk setup offer / promosi anda. Tool yang POWERFUL dan untuk setup. Tak perlu buat website, tak perlu tahu apa-apa coding. Pelajari cara setup CANVAS, cara nak guna dan apa yang perlu anda masukkan dalam canvas tersebut supaya customer / prospek YAKIN nak deal direct WhatsApp anda. Pelajari cara untuk integrate script PM Whatsapp tadi dalam button di canvas supaya customer / prospek terus klik button dan terus dapat PM WhatsApp anda.

 • Setup Post Canvas di Page

  Sebelum setup FBAds, kena setup dulu post di page. Kalau tak setup, memang tak boleh buat teknik ini. Seterusnya, anda akan pelajari cara menulis copywriting yang SIMPLE untuk post FB yang akan link dengan canvas anda dan anda boleh buat FBAds untuk tarik customer start PM WhatsApp anda.

 • Step by Step FBAds – CANVAS

  Ketahui Option & Setting FBAds yang digunakan untuk tarik ramai prospek / customer yang TARGETED yang WhatsApp direct serius nak beli produk anda. Cara nak masukkan interest / audience yang betul untuk target prospek / customer yang betul-betul SERIUS nak beli produk anda. Teknik budget HIGHWAY yang membuatkan dapat 100 – 200 orang WhatsApp setiap hari. Teknik ini untuk anda yang SERIUS bisnes dan nak ramai prospek / customer WhatsApp. Kalau guna teknik ini, CONFIRM handphone bunyi WhatsApp masuk memanjang.

 • Close INSTANT SALES

  Step seterusnya apabila anda dah dapat ramai orang WhatsApp; nak buat apa, nak reply apa? Ketahui cara reply dan close sales on the spot. Teknik PANCUNG SALES - 2 kali reply PM, terus customer bank-in.

Bonus #1 : Video Setup FBAds Business Account

Bonus #2 : Video Kuasa Database Whatsapp

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-