Teknik WeChat

Teknik WeChat

Teknik Buat Duit 3-4 Angka Sebulan di WeChat Secara Sambilan!

Nak Buat Duit Tanpa Modal? Dengan pemasaran Zero Kos di WeChat, anda boleh! Tak perlu tercari-cari lagi, tak perlu ber-eksperimen. Otai dedah ilmu kepada anda. Hanya perlu Follow Strategi Yang Dah Terbukti dalam panduan ini.”

Panduan Lengkap Teknik WeChat

Panduan Lengkap A-Z, untuk mereka yang nak berniaga atau sekadar buat pendapatan sambilan secara ZERO KOS (pemasaran tanpa modal) menggunakan aplikasi WeChat. Ebook setebal 127 muka surat, dengan gambar rajah berwarna, disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Semua teknik yang ditunjukkan dalam ebook ini meliputi teknik pilih idea, teknik-teknik pemasaran, teknik close prospek di WeChat dan banyak lagi. Lihat kandungan:

 • Pendahuluan

  Pendedahan kepada penyelesaian naikkan gaji sendiri setiap bulan tanpa perlu berhenti kerja. Buat part-time dengan tukar fungsi handphone anda kepada alat buat duit setiap bulan guna WeChat. Mudah, zero kos pemasaran dan praktikal untuk semua orang yang ada handphone.

 • Bab 1 : Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat

  Ketahui 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat.

 • Bab 2 : Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat?

  Pendedahan mengenai WeChat dan pengguna utama. 10 kebaikkan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain. 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat dan cara menjadikan minat anda duit di WeChat. Ketahui 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

 • Bab 3 : Menjana Duit Pertama Dengan WeChat

  Dengan mengetahui rahsia di dalam bab ini, anda sudah bersedia untuk buat duit di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari tanpa perlu dipaksa. Antara yang akan dibongkarkan; Rahsia Nama Buat Duit dengan WeChat, Rahsia 30 Huruf Buat Duit dengan WeChat, 3 Cara Rahsia Pemikat WeChat, 4 Pelaris Buat Duit dengan WeChat dan banyak lagi. Setiap langkah dan proses akan ditunjukkan dalam gambar rajah berwarna mudah untuk anda faham dan terus buat di handphone sahaja.

 • Bab 4 : Rahsia Pemasaran Zero Kos

  Pembongkaran teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam RADIUS 20 KILOMETER dari lokasi anda berada. Antara teknik yang akan didedahkan; “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini. Ketahui 10 larangan buat duit di WeChat yang perlu dielakkan supaya akaun WeChat anda tidak dibatalkan dan kehilangan prospek di WeChat dari ‘add’ atau PM anda setiap hari.

 • Bab 5 : Penghalang Buat Duit Di WeChat

  Ketahui 15 penghalang buat duit di WeChat dan 15 solusinya.

 • Bab 6 : Formula Tingkatkan Pendapatan

  Pendedahan 10 formula mudah untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang dikongsikan ini akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.

Bonus Percuma
Dengan Pembelian Ebook Teknik WeChat

50 Idea Buat Duit Dengan WeChat

Khas Untuk Pembeli Panduan Teknik WeChat

 • Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

  Dengan setiap pembelian ebook ini, disertakan jaminan kepuasan 100% atau wang dikembalikan tanpa banyak soal.

Dapatkan Sekarang Ebook Teknik WeChat + Percuma Bonus Ebook + Jaminan Kepuasan 100% Pada Nilai Yang Sangat Berbaloi!

-:: POPULAR & BERKAITAN ::-

Info Terkini Terus Ke Email Anda!

 • Panduan, Tools, Template & Webinar Untuk Bina Pendapatan Anda.
 • Hebahan & Download Bahan-bahan Premium Percuma.
 • Pertandingan & Hadiah Menarik Khas Untuk Subscriber Email Ini.

Info Terkini Terus Ke Email Anda!

 • Panduan, Tools, Template & Webinar Untuk Bina Pendapatan Anda.
 • Hebahan & Download Bahan-bahan Premium Percuma.
 • Pertandingan & Hadiah Menarik Khas Untuk Subscriber Email Ini.